sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Nahkainen herätyskello / A leatherry alarmclock

Jokaisella koiralla on hauskoja omia ominaisuuksia, Midaksen yksi tälläinen ominaisuus on aamu unisuus. Kyllähän Midas käy herättämässä aamulla, mutta menee helposti jatkamaan omia uniaan tai tulee viereen nukkumaan. Tosin tämä toiminta riippuu täysin ulkona olevasta säästä, mitä hitaampi sitä huonompi sää. 

Eipä tarvitse itse nousta heti katsomaan päivän säätä, kun koiran käytöksestä voi päätellä sataako taikka onko kylmä. Eipä sitä itsekkään kaikki kelit houkuttele ulos. 

Tosin jos aamulla on kiire lähteä niin Midas saattaa esittää että ei ole lähdössä minnekkään. Viimeistään kun alkaa tekemään lähtöä niin tulee paikalle, sen näköisenä että voin minä tulla mukaan. Suostuu kyllä kävelemään säässä kuin säässä. Matkanpituus ja nopeus on kyllä suoraan verrannollinen säähän.

Kun näkee tälläisen naaman ensimmäisenä ei voi muuta sanoa kuin good morning :)


Every dog has funny features, one of Midas's is morning sleepiness. Midas comes to wake up in a morning, but goes easily back to sleep or comes to sleep next to me. Though, it depends the weather: a worser weather, slower Midas is.

At least you don't have to get up yourself to check the weather, when you can judge it from behavior of Midas is it raining or cold. Not every weather is pleasant to me either.

Though if we are in a hurry, Midas decides it isn't going anywhere. When we are about to leave it shows up, so it can come along. Midas walks in every weather. The length of the walk depends on weather. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...